İZMİR / BUCA - Buca Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Sigorta sektörü temsilcilerinden Akçil Sigorta  Aracılık Lt d Şti sahibi Kadir Akçil okulumuza gelerek iş hayatındaki tecrübelerini paylaştı .Kendisine katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Öz Bakış Özel Eğitim ve Rehberlik E-Dergisi  Yayında

May

Resim öğretmenimiz Serap AKHAN'ın rehberliğinde gerçekleşen resim sergimiz, İlçemiz şube müdürü Sayın Erdal BAYHAN 'ın açılış törenimize katılımıyla gerçekleşmiştir.

May

Gençlik haftası etkinlikleri kapsamında yapılan masa tenisi turnuvasında okulumuz öğrencilerinden Hüseyin Yorulmaz birinci, Samet Badem ikinci ve Güngör Eren üçüncü olmuştur. Gençlerimizi tebrik ediyoruz

Kazanan 10Bsınıfı.Aferin çocukar.

Mrt

İkinci  dönem birinc yazılı ve uygulamalı sınavlar 9-10-11 sınıflar da 3 Mayıs 2020 tarihine ertelenmiştir., 12. Sınıfların programları aynen geçerlidir.Salon numaraları yayınlanacaktır.

Okulumuzun Tanıtım Videosu