İZMİR / BUCA - Buca Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

İkinci dönem yeniden buluşmak temennisiyle

Ock

. Okul dışı öğrenme ortamlarını aktif kullanan bir okul olmaktan gurur duyuyoruz.

Okul Tanıtım Videomuz

Ara

Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine,  asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

Ara

Pazarlama ve Perakende Alanı öğrencimiz Efe Nevzat Karakoç Kick boks şampiyonasında Ege Bölge 1.olmuştur.

Tebrik ederiz

Ara

Avukat Sayın Aysun Akşehirlioğlu haklarımızı korumamız ve başkalarının haklarına saygı duymamız konusunda bilgilendirdi.

Ara

Emeği geçen herkese ve Semazen Hasan beyin yetiştirdiği genç semazen Görkem Ballıçam 'a da çok tesekkür ederiz.

Ara

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (çedes) projesi kapsamında Sorumluluk konusu işlendi,

öğrencilerimiz okul içi ve okul dışı sorumluluk davranışlarından örnekleri arkadaşları ile paylaştı.

Organ nakli semineri

Dilimizin zenginlikleri proje çalışmalarımız

Kas

Okul temelli Mesleki gelişim kapsamında proje Arge  deneyimi olan  Beyhan Aktuğ, öğretmenlerimize Erasmusplus Akreditasyon eğitimi verdiler

Kas

Öğretmen Hayata dokunandır, geleceğe yön verendir. Güzellikler ile dolu bir nesil yetiştireceğiz. And olsun. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Emeği geçen erya ÇETİN, Ebru ASAN, Ali EMŞEN, Uğur AKGÜN ve İpek ÇAM ' a çok teşekkür ederiz.

24 Kasım 2023